Gel Maxi Extase Me

Gel Maxi Extase Me Stimulerend middel op basis van gember.
Gel Maxi Extase Me (Afrodisiaca)Gel Maxi Extase Me12,95 € 


Koop dit artikel

Stimulerend middel op basis van gember.


haciendo


Stimulerend middel op basis van gember.

Maxi Extase Men, een seksueel stimulatiemiddel op basis van gember, activeert het verlangen enorm. Het middel stimuleert het libido en resulteert bij de man in meer viriele betrekkingen. Kola, dat verwant is met gember, bevordert de fysieke tonus voor betere seksprestaties. Het lichte alcoholgehalte heeft een zeer aangenaam ontremmend effect. Drink één uur vóór de seksuele betrekkingen 2 koffielepels in een drankje naar keuze.

Ingrediënten: water, gemberextract 80 %, kola-extract 20 %.

Gel Maxi Extase Me

12,95 € 


Koop dit artikel

Stimulerend middel op basis van gember.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

 
SEX SHOP ONLINE © 2012